Utbrändhet Video

VIDEO: 10 sätt att lindra prestationsångest

14 september 2016

Jag får så många mail från skolungdomar, föräldrar, fotbollsspelare, företagsledare, lärare (osv osv osv) som handlar om prestationsångest – känslan att man inte räcker till hur hårt man än försöker. Sedan jag började i tv-branschen har denna känsla härjat runt i min kropp på (typ) daglig basis, så här kommer mina 10 bästa tips för att lindar skiten.

Även om den inte försvinner helt blir den åtminstone överkomlig och lite lättare att kontrollera. Så om ni känner igen er, eller vet någon som borde se detta klipp: skicka länken till dem. Hade jag vetat om dessa knep tidigare hade det gjort stor skillnad i mitt liv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.