Jobb Livet Video

VIDEO: en dag på mitt jobb som programledare

16 december 2016

en massa människor (ehrm, ingen alls faktiskt) har frågat hur en dag på mitt jobb ser ut, så jag tänkte ta med videobloggen på en sändningsdag! för jag jobbar på discovery networks sweden, företaget som i folkmun snarare omnämns som kanal 5 och eurosport. denna dag åkte jag till växjö för att sända en hockeymatch. här får ni en liten inblick i hur det är att jobba som programledare och sportreporter en tisdag i december. resultatet blev det här:

EDIT: som ni märker är dagarna ganska långa. även om man inte ”jobbar” konstant, så är det en herrans massa resande och socialiserande. konkande och planerande. intryck och presterande. så för er personer som undrar ”om det verkligen är så jobbigt att arbeta med tv” när man ”bara ska titta på hockey och ha det gött”: ni kanske får en annan inblick efter dessa minuter. det är ett superroligt jobb, och en ynnest att resa och se nya platser och människor. dock är det också viktigt att påminna sig själv om att det kräver en hel del energi.

med det sagt: tack för all fin respons jag fått på klippet! jag hade ingen aning om att folk tyckte det var kul att se vad jag jobbar med. så tack!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ida 16 december 2016 at 15:34

  Vill alltid följa med dig på jobbet, tjohooo!

 • Reply Kajsa 16 december 2016 at 20:12

  Fortsätt med vloggar, så kul att se din vardag! :)

  • Reply Isabel Boltenstern 20 december 2016 at 10:40

   Det tog dessvärre 239520 år att klippa på min sega dator, men efter nyår tänkte jag köpa en ny och DÅ kan det bli åka av!

 • Reply Clara Sjölund 16 december 2016 at 23:05

  Superroligt att se, har en dröm om att en dag också bli just sportjournalist (helst i tv ?) Du är en stor inspiration till mig och verkar vara en superhärligt och roligt tjej!! Jag undrar om du har pluggat journalistik och om du tycker att de är än bra väg att gå? Var pluggade du i sådan fall? Och kan man välja inriktning osv? Är sugen på att börja plugga till hösten och skulle vara väldigt tacksam om du ville svara (antingen här, på mail, eller kanske i ett blogginlägg). Fortsätt med de du gör, du är grym!
  Kram Clara

  • Reply Isabel Boltenstern 20 december 2016 at 10:40

   Åh, tack! Jag ska skriva ett inlägg om detta idag tänkte jag, så skickar dig ett mail när jag är färdig. Kram!

 • Reply Cecilia 18 december 2016 at 13:36

  Håller med, fortsätt med dina vloggar! :D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.