Video

VIDEO: jag kan tydligen inte svenska

27 oktober 2016

sugen på att slösa bort 4 minuter av ditt liv? VARSÅGOD:

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eva Svärd @mrs_excalibur 27 oktober 2016 at 10:00

  Du är underbar! Tack för att du får mig att skratta från hjärtat :-D Ska visa detta för familjen, dottern brukar säga ”mamma nu skrattar du” JA det är inte ofta under åren som utmattad som jag har skrattat gott! TACK DU SÖTA! Kram

 • Reply T 27 oktober 2016 at 14:21

  Men va?! Inget ”t” på slutet? öppenhjärtigt? snöpligt? :O nej, jag vet inte om jag kan acceptera det…lika lite som att ”omständigt” tydligen heter ”omständligt” …ska det fortsätta så här kommer jag snart få sätta mig ner och omvärdera hela mitt liv..
  ”Ett choklad” däremot…nja, där är nog ni skåningar lite knasiga ändå :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.