Video

VIDEO: målar muggar – DIY

22 maj 2017

Måndag betyder NY VIDEO, och denna vecka borrar jag ner mig i DIY-träsket igen. (Såhär såg det ut senast, när Api och jag påskpysslade!) Efter en smärre plundring på Panduro tänkte jag idag måla motiv på muggar..? Fråga mig inte. Det blev bara såhär.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ALLA YOUTUBE-KLIPP!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alexandra 24 maj 2017 at 15:58

  Men får jag beställa en ”Det mesta är omöjligt..”-kopp eller?! Eller typ två? Älskar den! Skitsnygg!

 • Reply Maja 29 maj 2017 at 20:42

  Fullt rimligt ändå att du köpte korsstygnskitet. Kan relatera till ”jag vill köpa allt en kommer över” på panduro. Speciellt när en bor och är uppväxt i en stad utan. Då kan en bli helt galen. Även på hemsidan. Klickar köp på allt.

  • Reply Isabel Boltenstern 30 maj 2017 at 07:56

   MAJA! STAY AWAY FROM PANDUROS HEMSIDA! Den är FÖR bra! När jag var där funderade jag seriöst på att snickra ihop och måla ”mina egna satsbord”. Haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.