Kläder och smink Video

VIDEO: obekväm på Victoria’s Secret

16 februari 2017

Idag har jag gjort en video om Victoria’s Secret! Är det bara jag som tycker det är lite härligt, men också MYCKET plågsamt att handla där? Ljuvligt eftersom BH-arna sitter perfekt och ser trevliga ut, men hemskt eftersom ALLA anställda ska fram och prata med en? Oh well, här nedan utvecklar jag lite tydligare:

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 16 februari 2017 at 18:57

  Haha det där är så sant, för övrig på alla butiker i t.ex New York. Jag älskar dig! Du är såå grym, dina videos är fantastiska!

 • Reply Sara 16 februari 2017 at 20:27

  Hahaha så bra på att träffa mitt i prick!

 • Reply Linnea 20 februari 2017 at 14:10

  Hahaha!! Jag älskar din blogg, speciellt dina videoklipp! Du är grym, och får mig alltid att skratta :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.