Video

VIDEO: posten gör det möjliga omöjligt

6 september 2016

ett nytt videoklipp är skapat! denna vecka pratar jag om hur omöjligt det är att få hem ett postpaket. (tvära kast från utmattning till det här, hörrni!)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linn 6 september 2016 at 16:26

  Måste bara säga att jag blev sjukt starstruck i söndags när jag såg dig på Kristallen. Jag jobbade och gick förbi dig någon gång och blev helt lycklig haha! Har följt dig sen dina första vlogginlägg, älskar din blogg och dina vloggar! Du är grym och en jätte förebild glöm aldrig det!! Kram!

  • Reply Isabel Boltenstern 10 september 2016 at 07:13

   MEN <3 <3 <3 åh, vad glad jag blev av detta meddelande! TACK!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.