Video

VIDEO: Stora Influencerpriset

16 oktober 2017

I YouTube-svängen finns det en förkortning som stavas ”GRWM” – alltså get ready with me. Detta tacksamma format försökte jag mig på när jag gjorde mig i ordning inför Stora Influencerpriset i fredags. Så börjar vloggen ni nu ska få se, som tar er igenom galan från mitt perspektiv:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jennie 16 oktober 2017 at 21:40

    Jag vill typ att du ska filma och redigera videos på mina ofödda och otillverkade barns dop, mitt bröllop och alla mina kommande födelsedagar och julaftnar. Det är SÅ bra jag tycker att du är på det du gör. Jag har kommenterat det förut men det tål att sägas igen. Du är kanonduktig och du har en jäkla timing i dina klipp. Tack för ord!

  • Reply Isabel 18 oktober 2017 at 11:25

    Hahaha, TACK! Vilken härlig kommentar!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.