Jobb Video

VLOGG: jag testar puckelpist!

30 januari 2018

Som ni läste i senaste inlägget överlevde jag puckelpistinspelningen utan brutna lemmar! Under dagens gång passade jag på att spela in en vlogg med den nya kameran, och nu är slutresultatet publicerat! Måste rikta ett stort tack till Ludvig Fjällström som var så fantastiskt bra mentor under den där dagen. Nu har jag en helt ny respekt för en sport jag tidigare tänkte ”såg ganska lätt ut”. Well, den var allt annat än just lätt, kan jag lova…

Januari har varit tämligen hektisk för mig, och det som fått ta mest stryk är träningen och YouTube-klippen. Med det sagt var det så förbaskat kul att göra ett klipp igen! Önskar så innerligt att jag hade mer tid att filma och redigera, men dygnet har bara 24 timmar, så det blir sporadiskt icke-schemalagt och på uppstuds när det väl blir.

*tillfreds att kunna skriva detta utan att inbilla mig att det är något att ha ångest över* 

Nåväl, nu är det dags för klippet! Ursäkta för mina sidospår, det var ju ett tag sedan jag skrev så nu vill jag kladda ner ALLT jag kommer att tänka på i samma inlägg. Och där kom ett sidospår till. SLUT MED DET, här kommer klippet:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.