Video

VLOGG: Malmö, sommar & träning

21 juni 2017

Stresstankar, Malmöbesök och nytt personbästa på träningen – en salig blandning i dagens vlogg!

Efter att jag skrivit det senaste blogginlägget plockade jag upp kameran och påbörjade en vlogg. Trots att jag inte hade några planer för dagen, ingen röd tråd och extremt lite motivation tänkte jag att det var lika bra att testa. Mitt största hinder är ju att jag blir handlingsförlamad om jag på förhand inte har en bra idé, så jag tänker att detta var… utvecklande?

När jag gör ett TV-reportage i jobbet brukar jag alltid försöka tänka ut ett intro, outro och olika delar i intervjun jag vill fokusera på. Då har jag liksom några stolpar att hänga upp allt på, men när jag vloggar bara kör jag. Och det är lite småläskigt? För den tradigaste känslan är att komma hem med ett virrvarr av material som inte hänger ihop.

Jag tyckte vloggen blev superhärlig, men vardagsvloggar är fortfarande lite nytt för mig. Om ni har några konstruktiva tankar får ni gärna kommentera! Och om ni gillar vad jag gör kan ni KLICKA HÄR för att prenumerera på min YouTube-kanal. Och om ni trycker på den lilla ringklockan bredvid ”prenumerera”-knappen får ni en notis varje gång jag lägger upp ett nytt klipp. FIFFIGT VA?

VIDEON ÄR ETT SAMARBETE MED MAT.SE

FLER VLOGGAR:
En helg i Madrid – Crossfit Regionals
En dag på mitt jobb som programledare
Vlog like Jon Olsson

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madeleine 25 juni 2017 at 18:29

  Hej! Ville bara ge lite feedback att det var HELmysigt att se en vardags-vlogg. Hela du verkade mer avslappnad, vilket gjorde mig avslappnad, och kvar blev bara en stunds underhållning och igenkänningshumor/livslärdomar!

  Tack och glad midsommar

  • Reply Isabel Boltenstern 29 juni 2017 at 19:09

   TACK! Det känns fortfarande så ovant, så kommentarer som din hjälper verkligen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.