Video

VLOGG: semester på Cypern

21 september 2017

Som jag hintade om i gårdagens blogginlägg har jag filat på en vlogg de senaste dagarna! Det är så vansinnigt mysigt att ha med sig rörligt hem och inte bara sympatiska stillbilder, och eftersom jag fann den där slowmotion-effekten på min kamera är jag nu lyrisk. Vill inte göra annat än att vlogga nu för ti’n?

100% av mitt resesällskap ska tävla Aphrodite Games med start imorgon, så de nyttjade de första dagarna till att träna på eventen som komma skall. Att köra inomhus i Sverige är en sak – men utomhus när det är 39 grader är en annan femma. Jag hann också med två träningpass PLUS att ligga vid poolen, läsa ut en bok och mäkta med TVÅ kallsupar i det saltkarsinspirerade havet. Mums.

Nogsnackat från mig, här kommer videon:

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sofia 22 september 2017 at 14:12

    Fasen vad grym du är på att redigera vloggar, riktigt snyggt!

  • Reply Hanna 23 september 2017 at 18:01

    Vad använder du för kamera ? Ser väldigt fint ut!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.